Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
 

Műhelymunkán

 
     
 

2011 Október 19-én a „Naša radost” iskoláskor előtti intézmény vendégül látott Csepel óvodáiból érkező tizenhat igazgatót illetve igazgatónőt. A pedagógus szakos vendégek az óvoda stúdiójában ásítozó babákat készítettek.

A műhelymunkán, ami a PAPÍRSZÖRNYETEGEK nevet kapta, eddig szülők vettek érszt a gyerekeikkel. Ez az első alkalom hogy pedagógusok vettek részt rajta. A magyarországi kollégákon kívül a munkában részt vettek Sofija Simić, aki a Poletarac nevű óvoda épületfőnöke (ahol a stúdió található), valamint Eržebet Bedrosian is, a "Naša radost" iskoláskor előtti intézmény pedagógusa vendéglátóként és fordítóként.

A PAPÍRSZÖRNYETEGEK papír partikellékekből készülnek, azaz papír tányérokból, poharakból, szalvétából, szívószálból, kanalakból, stb.

A vendégek három napig tartózkodtak Szabadkán. A látogatás során meglátogattak néhányat az óvodáink közül, közöttük Montessori óvodákat is, a városházát, a Rókatanyát valamint Péterváradot is.

Nagy elismerés számunkra hogy mindenki jól érezte megát és meg is tanult valamennyit a bábkészítésről, valamint ezek használatáról az iskoláskor előtti gyerekekkel.

A műhelymunkát Ljubica Suturović illetve Arsen Ćosić vezették, a fényképek pedig a jó hangulatról árulkodnak.