Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
 
 
 
     
  Nemzetközi tapasztalatcsere az iskoláskor elötti intézményben 17.6.2016.  
 

A budapesti "Gyermekmosoly" óvoda óvónői a "Papírosék" bábkészítői műhelymunkán. Jó hangulat, pozitív energia, ötletcsere...

 
     
   
 
     
  MADARÁSZÁS LUDASON 1.6.2016.  
 

A fejlődési terv programjaiból a terepi óvodák is kiveszik részüket. Ősszel Királyhalmon, télen Hajdújáráson, tavasszal Noszán, most nyáron pedig nálunk Ludason várta szép és tartalmas szórakozás az óvodásokat.

 
     
   
 
     
  Szent Márton története 2012.11.11.  
 

A mai Szombathely környékén született szerény IV századi püspökről sokféle megemlékezést tartottak és tartanak manapság is szerte Európában. November 11. körül a gyerekek lampionos felvonulásokkal, a felnőttek inkább a Márton-napi libával emlékeznek rá máig, és más népszokások is élnek még, amelyek e naphoz kötődnek. A gyerekek mindig örömmel várják ezt a vidám ünnepet, amely egyben a tél kezdetét is jelenti.

 
     
   
 
     
  Ajándékozás 2011.12.22.  
 

2011. December 22-én az intezményünk kis "expedíciója" útnak indult Belgrád felé. Hideg és szeles nap volt, nem igért különösebb szórakozást. A CVETIĆI óvoda három tagja, az óvónőjük Jelica Dulić; a KOLIBRI óvoda három tagja, és óvónőjük Snežana Perišić; az intezmény igazgatója, Jašo Šimić; az Intézmény főnővére Kristina Tokodi Križan; a pedagógiai egység vezetője, Snežana Flego; képzőművészeti szakmunkatárs, Ljubica Suturović valamint a kulturális események animátora, Arsen Ćosića alkották az expedíciót.

 
     
   
 
     
  Óvoda "Marija Petkovic" Szabadka 2011.10.29.  
 

Szombaton, 2011 október 29-én, mise és rövid program keretében, gyerekek, szülők, a "Marija Petković" óvoda munkásai, a "Naša radost" iskoláskor előtti intézmény képviselői, a városi közigazgatás képviselői és más vendégek jelenlétében ünnepélyes keretek között került sor ez az egyedülálló óvoda tizedik évfordulójának megünneplésére.

 
     
   
 
     
  Műhelymunkán 2011.10.19.  
 

2011 Október 19-én a „Naša radost” iskoláskor előtti intézmény vendégül látott Csepel óvodáiból érkező tizenhat igazgatót illetve igazgatónőt. A pedagógus szakos vendégek az óvoda stúdiójában ásítozó babákat készítettek.

 
     
   
 
     
  "Lakodalom" a Maštalica óvodában 2006.3.17.  
 

Vidámabb hangulatú napnra sikeredett a Maštalica óvoda Csillagocska csoportjában március 17-e a megszokottnál...