Prva stranaPrva stranaPrva stranaPrva stranaPrva strana
Nazad

ÉRTESÍTÉS AZ ISMÉTELTEN MEGHIRDETETT
PÁLYÁZATRÓL AZ ISKOLÁSKOR
ELŐTTI GYERMEKEK „NAŠA RADOST“ ISKOLÁSKOR ELŐTTI INTÉZMÉNYBE VALÓ BEIRATÁSÁRÓL
 A 2017/2018. TANÉVRE

  

    Értesítjük az érdekelt szülőket, hogy a „Naša radost“ Iskoláskor Előtti Intézmény azon gyermekek részére, akik a törvény szerint kötelezettek az iskolaelőkészítő programban való részvételre (a 2011-ben és a 2012. januárjában és februárjában születt gyermekek), a 2017/18-as tanévre a kérvényeket 2017. augusztus 01.-04. között, a „Naša radost” Iskoláskor Előtti Intézmény Igazgatóságának épületében, Antona Aškerca u. 3 sz., 9 –  15 óráig fogadja.

A JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK:

  1. A gyermek születési anyakönyvi kivonata (lehet fénymásolat is ).
  2. Amennyiben a gyermek nevelőszülőknél él, kérjük mellékelni a Szociális Központ által kiadott végzést a nevelőszülőnél való еlhelyezésről és a családi pótlékra való jogosultságról szóló végzés fénymásolatát.
  3. Amennyiben a gyermek nehéz szociális körülmények között él, kérjük mellékelnia Szociális Központ által kiadott erről szóló bizonylatát.
  4. KÉRVÉNY ( a helyszínen kitöltendő ).

MEGJEGYZÉSEK:

  • A gyermek orvosi igazolását az óvodába indulás napján kell leadni a szülőnek, abba az épületbe, ahova a gyermekefelvételt nyert.
  • Amennyiben a beíratkozó gyermek a család harmadik vagy negyedik gyermeke, szükséges mellékelni a család összes gyermekének anyakönyvi kivonatát ésaz anya személyi igazolványának fénymásolatát,a beíratkozó gyermek állandó lakcíméről szóló igazolást vagy a családi pótlékra jogosultság esetén az erről szóló érvényes végzést.
  • Amennyiben a gyermek fejlődési rendelleneséggel él, szükséges mellékelni a Bizottság erről szóló szаkvéleményét.

HIÁNYOS DOKUMENTÁCIÓT NEM VESZÜNK ÁT .

                                                                                                                                  

Jašo Šimić,

              igazgató, sk.